Masterclass Persoonlijke impact in spreken en presenteren

In allerlei (werk) situaties wordt u uitgedaagd om een visie te ontvouwen, plannen te presenteren, mensen te inspireren en draagvlak te verwerven. Hoe vaak komt het in de praktijk niet voor dat een inhoudelijk goed doordachte en transparante boodschap, niet tot het gewenste begrip bij de ontvangers leidt.

Belangrijk is dat het overbrengen van de boodschap gepaard gaat met open, uitnodigende lichaamstaal begeleidt met een prettig en helder stemgeluid. Als boodschapper bent u de beste manier om een aansprekende boodschap te laten landen. Mensen horen immers wat zij zien!

De Masterclass heeft als doel om mensen die onzekerheid ervaren bij spreken en presenteren, of voor een groter publiek nog beter voor het voetlicht willen komen, de kneepjes te leren van een goede lichaamstaal, ademhaling en stemkwaliteit en van de kunst om non-verbale en verbale communicatie op harmonieuze wijze te synchroniseren.

Onder begeleiding van Heidi Sinke, deskundig op het gebied van grounding, stembanden, basisspanning, ademhalingstechniek en lichaamshouding, werkt u aan bewustwording, nieuwe inzichten en het daadwerkelijk in praktijk brengen van nieuw gedrag. Via oefeningen leert u om de impact van de klank en draagkracht van uw stem te versterken en met meer empathie te presenteren.

Een rijk repertoire aan interactieve werkvormen en een veilige leeromgeving met veel persoonlijke aandacht, dragen bij aan het leerproces, onderbouwd door theoretische en praktische kennis.

Na afloop van de Masterclass bent u in staat om de nieuwe inzichten zelfstandig toe te passen en uzelf met meer kracht en impact te presenteren.

De Masterclass wordt geleid door Marcella Bos en Heidi Sinke, en duurt een dag.

Voor meer informatie neemt u contact op met Magda Veenendaal.

Kijk hier voor de komende Masterclasses.