Jan-Vaessen-website-foto-150x150

J an Vaessen Ph.D. chemische technologie was 15 jaar werkzaam in innovatie van FMCG (Fast Moving Consumer Goods). Sinds 2000 is hij full-time facilitator, sinds 2008 IAF Certified Professional Facilitator.
Marcella

M arcella Bos is een belevingsexpert. In 2008 lanceerde zij samen met Johan Rippen het 5 Wheel Drive concept en verscheen het boek Events en Beleven. Marcella’s expertise omvat zowel de creatieve ontwikkelfase als de executiefase van belevingsgerichte concepten of programma’s. Die programma’s kunnen beleving als doel op zich of beleving als middel hebben. In 2011 werd zij, als eerste in Nederland, gecertificeerd in de Event ROI Methodologie volgens het Event ROI Institute.

Marcella’s missie in leven en werken is een bijdrage te leveren aan de verbinding van mensen. De verbinding met zichzelf, met hun team, met hun organisatie, project, diensten, cliĆ«nten, ambities en doelen.

portretfoto-Niels-Flach-150x150

N iels Flach is actief als project- en procesmanager en heeft een eigen adviespraktijk Innovatie BeDenken&Doen. Zijn grootste passie is het helpen realiseren van innovatie in de samenwerking tussen verschillende culturen.
E lke Schepers (Ir. Chemische Technologie) is gedreven, sterk analytisch en sociaal goed onderlegd. Naast haar internationale werkervaring in innovatie trajecten, Lean Six Sigma en procesgericht en projectmatig werken, is ze actief in de culturele sector en weet feilloos een gestructureerde aanpak te combineren met interpersoonlijke aspecten binnen organisaties.

Elke is een ervaren adviseur/coach/trainer met een passie voor het werken met mensen. Sinds enkele jaren is ze voornamelijk werkzaam binnen organisaties in dienstverlenende sectoren, zowel profit als non-profit (onderwijs).

Sabine Mur ontwerpt en verzorgt training en teamcoaching gericht op beter samenwerken, slimme werkgewoonten, vitaliteit en bevlogenheid.

Ze is een pragmatische organisatiepsycholoog en vertaalt haar deskundigheid in leerprocessen en gedragsverandering in organisaties naar inspirerende groepssessies. Ze heeft ruime ervaring in diverse branches en een voorliefde voor (jonge) professionals met een technische achtergrond. Sabine is als associate verbonden aan Engaging Leadership Group en werkt vanuit haar eigen bedrijf Bureau voor Bevlogenheid.